Frandsbjerg Transport A/S

Med baggrund i et større transport behov i Frandsbjerg Energy A/S, stiftede Tinna Ladefoged Christensen i 2014 Frandsbjerg Transport A/S. Selskabet er specialiseret i transport af halm, landbrugsafgrøder, gylle og dyr. Der rådes over 6 nye træk, som er specialbygget til formålet for optimering af nyttelast, dieseløkonomi mv.

Største aktivitet er transport af halm til primært varmeværker, fabrik og landbrug for større kunder i Jylland og på Fyn, dette beskæftiger ca. 4 biler i snit over året, der flyttes ca. 80-100.000tons.
Vi tilbyder kørsel til fast pris eller fra 575kr pr time.

Selskabet råder over en specialbygget sættevogn til transport af gylle på 34M3 med sugetårn samt specialbygget halmvogn med hydraulisk udskud.

Vi tilbyder kørsel til priser fra 725kr pr time.

Til kørsel med afgrøder, kalk, grus og container kørsel råder vi over lastbil med hejs og overføringshænger, samt container fra 10-40m3 samt halmlad.

Priser fra 625kr pr time.

Frandsbjerg Transport A/S råder over specialbygget hestetransporter med anhænger, som er godkendt til transporter over 8 timer i EU. Der er plads til 6 heste i bil samt evt. 2 eller udstyr i trailer. Der er i alt plads til 8 personer med seler i bil. Derfor meget egnet til samtransport til stævner i ind- og udland.

Med udgangspunkt i nord og midtjylland tilbydes transport i ind- og udland med uddannede chaufører med stor erfaring.

Priser fra 650kr pr time, samtransport fra 1000kr pr. stk, leje fra 1200kr pr døgn.